AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Maurice Steijn hakt definitief de knoop door

Gerónimo Rulli is komend seizoen de eerste keeper van Ajax. Dit heeft trainer Maurice Steijn inmiddels bevestigt in een gesprek met De Telegraaf.

“Ik heb een heel goed gesprek met Geronimo Rulli gehad. Daar is uitgekomen dat hij het naar zijn zin heeft, maar ook wel hoopt dat er snel versterkingen komen”, aldus Steijn. “Hij heeft op geen enkele manier aangegeven weg te willen. Met Hedwiges Maduro erbij heb ik hem gevraagd wat er waar is van de belangstelling van Villarreal. Rulli is mijn eerste keeper.”

De trainer is ook lovend over het niveau van Jay Gorter. “Jay Gorter vind ik echt ook een fantastische keeper. Ik werk nu vier weken met hem. Zoveel kwaliteit heb ik nog niet vaak gezien bij een jonge doelman. We moeten kijken hoe hij zich het beste kan ontwikkelen”, zo geeft hij aan. Heeft hij er iets aan in de beker te keepen en misschien een paar potjes als Rulli geblesseerd is? Of is het beter hem 34 duels op huurbasis in de Eredivisie vlieguren te laten maken, zodat hij volgend seizoen helemaal klaar is om de concurrentie aan te gaan? Als hij gaat, moeten we een nieuwe keeper zoeken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.