AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Doemscenario lonkt steeds nadrukkelijker voor Ajax’

Ajax moet echt de duimschroeven gaan aandraaien om Josip Sutalo naar Amsterdam te halen. Fiorentina pakt namelijk steeds verder door voor de Kroatische mandekker.

Ze zagen eerder een bod van twaalf miljoen euro afgeslagen worden, maar volgens Il Corriere dello Sport ligt er inmiddels een nieuw voorstel op tafel: vijftien miljoen, exclusief bonussen. Naar verwachting zal Dinamo Zagreb ook dit bod weigeren door te wijzen op de vraagprijs van ruim twintig miljoen.

Tuttosport gaat zelfs nog een stap verder. Dit medium stelt dat er sprake is van een tweede bod ter waarde van achttien miljoen euro, exclusief bonussen. Fiorentina zou wel alternatieven op het oog hebben vanwege de zware concurrentie en denkt daarbij onder meer aan oud-Feyenoorder Marcos Senesi (AFC Bournemouth).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.