AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Volgende Ajacied bezig met contractontbinding’

Davy Klaassen zou dezelfde route aan het bewandelen zijn als Dusan Tadic. De middenvelder van Ajax zou namelijk voor een avontuur staan bij het Turkse Besiktas en bezig zijn met het ontbinden van zijn contract. Hier maken verschillende media uit dit land melding van.

Hoe waarschijnlijk het transfergerucht is blijft vooralsnog onduidelijk, maar bij Tadic ging het op dezelfde wijze. Ook toen wisten een aantal Turkse media er al melding van te maken en bleek Tadic ook daadwerkelijk zijn contract te hebben laten ontbinden om de overstap te kunnen maken naar Fenerbahçe.

Supporters van Besiktas hopen dat Klaassen ook naar Turkije wil komen, die veelvuldig onder zijn laatste Instagramposts reageren. De dertigjarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024, waardoor een vertrek deze zomer niet ondenkbaar is. Met een vertrek van Klaassen, die naar verluidt een jaarsalaris van drie miljoen euro krijgt, zou er voor Ajax weer geld vrijkomen om nieuwe investeringen te kunnen doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.