AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohammed Kudus heeft sterke voorkeur voor deze club’

Mohammed Kudus verkeert momenteel in een luxepositie. De sterkhouder van Ajax staat namelijk in de belangstelling van zowel Arsenal als Chelsea. Hij zou zelf graag Champions League willen spelen, en daarom zouden ‘The Gunners’ de beste papieren voor hem hebben.

Hij was afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes in het verder matig presterende Ajax. De Ghanees kwam tot 42 wedstrijden voor de club uit Amsterdam en was daarin goed voor 18 goals en 7 assists.

Ook op het WK in Qatar blonk hij uit: Kudus kwam twee keer tot scoren in de groepsfasewedstrijd tegen Zuid-Korea (2-3 winst).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.