AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREKEND: Ajax bereikt akkoord over knaltransfer

Ajax en Fulham hebben een akkoord bereikt over de transfer van Calvin Bassey. De Londenaren betalen zón 21 miljoen euro voor de verdediger. Hier maakt Voetbal International melding van.

Daarbij heeft Ajax ook nog een doorverkooppercentage weten te bedingen. De Premier League-club kwam eerder al op de proppen met een openingsbod van zeventien miljoen euro, waarna de transfer in een stroomversnelling is gekomen.

Het bedrag wat Ajax met Fulham heeft afgesproken komt in de buurt van het aankoopbedrag van Bassey, waardoor men geen groot verlies hoeft te slikken. Bovendien kan Ajax nog eens geld aan de transfer verdienen als de verdediger nog weer wordt doorverkocht door The Cottagers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.