AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Amsterdamse transferklapper binnen een week afgerond’

Edson Alvarez zet deze zomer nog altijd in op een vertrek bij Ajax. Hij zag eerder een transfer naar Borussia Dortmund afketsen maar nu is West Ham United voor hem in de markt. Zie zien in hem een prima opvolger van de vertrokken Declan Rice.

In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad spreekt Ajax-watcher Johan Inan de verwachting uit dat de middenvelder snel zal vertrekken. “Ik verwacht dat Edson Álvarez binnen een week of tien dagen de volgende wordt.” Daarbij lijkt West Ham de meest logische bestemming. “Daar is nu veel beweging. Dat zal tussen de dertig en veertig miljoen euro uitkomen, vermoed ik. Dan heeft Ajax ook echt een cent te makken.

Volgens Inan wil Ajax dat geld investeren in een centrale verdediger. “Daar heeft Mislintat drie opties voor, waaronder de Kroaat Josip Sutalo. Het lijkt erop dat dat een buitenlander gaat worden. Ik denk dat er daarnaast nog een verdediger bij gaat komen.” Ook gaat er volgens de voetbaljournalist nog een spits worden aangetrokken. “‘Ik acht de kans ook wel groot dat als Kudus uiteindelijk nog vertrekt – wat de verwachting is – dat er ook nog een schaduwspits bijkomt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.