AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-miskoop stemt in met zomers vertrek uit Amsterdam’

Ajax houdt er rekening mee dat Calvin Bassey deze zomer zal gaan vertrekken. De mandekker kan komend seizoen niet rekenen op een basisplaats en zou hebben ingestemd met een vertrek uit Amsterdam. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Vanwege biedingen uit de Premier League kan Ajax de interesse in Bassey niet langer negeren. De laatste dagen voerden club en speler meerdere gesprekken, waarbij de verdediger te horen zou hebben gekregen hij geen eerste keus zou worden als linker centrale verdediger en linksback.

Brighton heeft interesse, maar Fulham is het meest concreet. The Cottagers hebben een bedrag over voor de Ajacied dat richting de twintig miljoen euro gaat. Ajax kan daarmee de aankoopprijs van 23 miljoen euro grotendeels terugverdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.