AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax in verregaande onderhandeling met international’

Ajax is in verregaande onderhandeling met de Kroatische mandekker Josip Sutalo. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van. De Amsterdammers azen daarnaast nog op de komst van een nieuwe spits.

“Ajax heeft nog steeds goede hoop dat ze Sutalo kunnen overnemen van Dinamo Zagreb. Ze zijn daar redelijk ver mee. Zagreb speelt alleen voorronde Champions League en die willen Sutalo er dan heel graag bij hebben, in dat soort wedstrijden.”

Heel veel meer goed nieuws heeft Verweij niet voor de supporters van Ajax. “Als de fans van Ajax denken dat er heel veel gaat gebeuren, dan kan ik ze echt uit die droom helpen. Ze zijn op zoek naar een spits, maar afgelopen week is er iets afgeketst met een spits die ze op het oog hadden. Ik weet de naam niet, maar het gaat niet door.” Mogelijk heeft Verweij het over Sevilla-spits Rafa Mir. Hij werd in Spanje gelinkt aan Ajax, maar deze week werd duidelijk dat hij niet naar Nederland komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.