AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Volgende klappertransfer op komst voor Ajax’

Arsenal wil in navolging van Jurrien Timber ook Mohamed Kudus van Ajax overnemen. Hier maken verschillende Engelse media melding van.

De Amsterdammers zouden ongeveer 45 miljoen euro willen voor hun sterspeler. Naast interesse van Brighton & Hove Albion FC is het rustig rondom Kudus, die dinsdag nog twee keer scoorde in het oefenduel met Shakhtar Donetsk.

De toekomst van Thomas Partey zal ook een factor zijn voor The Gunners, meldt de Daily Mail. De middenvelder vertrekt mogelijk voor een groot bedrag, maar Arsenal houdt de speler liever binnenboord. Wel moet er afscheid worden genomen van Kieran Tierney, Cedric Soares, Nicolas Pepe, Albert Lokonga, Nuno Tavares en Rob Holding. Arsenal hoopt Kudus met Champions League-voetbal te kunnen overtuigen van een overstap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.