AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Brian Brobbey heeft nieuws voor Ajax en Everton’

Brian Brobbey is niet van plan om Ajax deze zomer te gaan verlaten. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Vandaag kwam naar buiten dat Everton interesse in hem heeft.

Volgens het medium Sky Sports zouden ze al contact hebben opgenomen. De nummer zeventien van de Premier League zou nog geen officieel bod neer hebben gelegd in Amsterdam. Volgens VI is het ‘goed mogelijk’ dat het nieuws van Sky klopt. Het weekblad weet echter ook dat een zomerse exit bij Ajax ‘niet op de agenda’ van de spits staat.

Een jaar geleden kocht Ajax Brobbey nog met veel pijn en moeite terug van RB Leipzig, voor ruim zestien miljoen euro. De 21-jarige aanvalsleider besloot Ajax in de zomer van 2021 transfervrij in te ruilen voor de Duitse club, maar kreeg al snel spijt en last van heimwee. Afgelopen jaar kende Brobbey echter een wisselvallig seizoen, waarin hij tussen bank en basis schipperde. Uiteindelijk scoorde hij dertien keer in 32 competitieduels voor Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.