AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajacied knijpt zichzelf nog weleens in de arm’

Jurrien Timber is erg bij met zijn overstap naar Arsenal. De mandekker zegt in een gesprek met ‘Sky Sports’ het nog altijd niet te geloven.

Hij is dan ook een gelukkig mens. “Ik knijp mezelf nog weleens in mijn arm. Voor mij is echt een droom uitgekomen. Mijn geduld is beloond en ik heb mijn gevoel gevolgd. Nu speel ik bij een van de mooiste clubs van de wereld.”

De ambities voor komend seizoen zijn hoog bij de supporters van Arsenal, maar Timber is nog wat voorzichtig. “Arsenal had vorig seizoen een geweldig jaar en heeft nu weer een aantal nieuwe spelers erbij gehaald. Dat zorgt ervoor dat de verwachtingen alleen maar toenemen. Laten we afwachten waar we komend seizoen gaan eindigen.”

Wat de trainer van Arsenal, Mikel Arteta, van hem verwacht? “Ik moet mijn kwaliteiten tonen en daarmee iets toevoegen aan deze groep. Ik heb goede gesprekken gehad met de manager. Die gesprekken gaven mij ook het gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt door naar Arsenal te gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.