AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sven Mislintat zorgt nu al voor wanbeleid in Amsterdam’

Rob Jansen, de belangenbehartiger van John Heitinga heeft geen goed woord over voor Sven Mislintat. Hij stelt in zijn ogen niets voor en zou nu al voor ‘wanbeleid’ zorgen in Amsterdam. Harde woorden dus aan het adres van de technisch directeur.

Hij kwam deze week ter ore dat Maurice Steijn al twee maanden in gesprek was met Ajax, voordat hij begin juni tekende. “Dat is natuurlijk wel een beetje triest”, reageert de zaakwaarnemer in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

Mislintat liet Heitinga, die als interim-trainer het seizoen afmaakte in Amsterdam, lang bungelen, tot ergernis van Jansen. “Hij heeft het publiek, de media, Heitinga, de directie en de spelersgroep voorgelogen. Heel opmerkelijk. Dat maakt het alleen nog maar kwetsender voor Heitinga. Die is er ook bijzonder verbolgen over. Het is nóg een mes in zijn rug. Er is gewoon maandenlang tegen hem gelogen.”

Jansen is nog niet klaar met Mislintat, die nu twee maanden in dienst is bij Ajax. “Hij heeft een carrière van drie keer niks”, zegt hij over de voormalige hoofdscout van Borussia Dortmund en Arsenal. “Niemand kent die man.”

“Nu gaan er bij Ajax spelers weg en wordt alleen maar gekocht”, vervolgt Jansen. “Je hoort niks meer over de opleiding, niks over talentvolle spelers die bij de selectie komen. Het is wanbeleid. Ze leggen de hele club in de handen van één man (Mislintat, red.) en iemand grijpt in. Het is bizar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.