AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is onmisbaar voor het nieuwe Ajax’

Ajax liet gisteren een prima indruk achter in het oefenduel tegen Shakthar Donetsk. Vooral Mohamed Kudus liet zich flink zien en ontvangt daarvoor alle lof. De Ghanese middenvelder toonde zich met zijn spel ‘onmisbaar’ voor het nieuwe Ajax.

De Amsterdammers wonnen met 3-0. De goals werden gemaakt door Kudus (2X) en Bergwijn. De Telegraaf benadrukt dat de tegenstand te licht was om er echt conclusies aan te verbinden. Shakhtar verloor vorige week immers nog met 5-0 van AEK Athene. ‘Maar de klinkende zege op de kampioen van Oekraïne (3-0) was voor de nieuwe trainer Maurice Steijn de bevestiging dat hij met zijn ploeg op de goede weg is.’

Volgens de krant haalt Steijn in de eerste weken van de voorbereiding ‘de zweep erover’. ‘De medische staf van Ajax kreeg vorig seizoen ontluisterende cijfers vanuit Zeist, waaruit bleek dat de Feyenoord-spelers bij het Nederlands elftal veel fitter waren dan de Ajacieden. Conditioneel gaat de zweep er daarom over bij Ajax.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.