AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Het zou me echt verbazen als Ajax hem kan halen’

Ajax heeft haar vizier gericht op de Kroatische mandekker Josip Sutalo. Hij moet het vertrek van Jurrien Timber in de hoofdstad doen opvangen. In de #DoneDeal podcast van het medium ‘Voetbalprimeur’ wordt geconcludeerd dat hij de perfecte oplossing is voor de Amsterdammers.

“Dit is wel echt een goede verdediger. Hij is lang en ondanks zijn lengte ook nog snel, het is een hele betrouwbare verdediger die bij Dinamo Zagreb speelt, de beste club uit Kroatië”, klinkt het. Zagreb staat bekend als een kweekvijver van Kroatisch talent en daar zwemt ook Sutalo in.

“Hij is ongelofelijk compleet, hij heeft echt alles. Het zou me echt verbazen als Ajax hem kan halen”, vervolgt de lofzang in de studio, waarna de concurrentie van Ajax wordt opgesomd. “Hij stond ook in de belangstelling van Arsenal voordat ze Timber haalden en Napoli werd genoemd. Zelf staat hij wel open voor een transfer naar Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.