AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ze hebben geen interesse meer in die Ajax-speler’

Calvin Bassey hoeft er niet op te rekenen dat hij aankomend seizoen voor Brighton speelt. Volgens clubwatcher Mike Verweij is er momenteel van interesse geen sprake meer.

Dit laat hij weten in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Donderdag kwamen er nog berichten naar buiten over een vermeend tweede bod van de Premier League-club op de verdediger, maar volgens Verweij is hier sprake van een ‘gereproduceerd’ bericht. Eerder zou de club immers wel interesse hebben getoond. ‘Brighton heeft op dit moment gewoon geen belangstelling meer voor Bassey’, vertelt Verweij nu.

Daarmee wil hij nog niet zeggen dat de Ajacied hoe dan ook bij de club blijft, maar daar lijkt het vooralsnog wel op. ‘Er is wel wat belangstelling, maar ik denk dat Ajax er vooralsnog voor kiest om hem erbij te houden. Als zich een mogelijkheid voordoet om hem voor 23 miljoen te verkopen, dan zullen ze daar echt wel heel serieus over nadenken, maar vooralsnog is daar geen sprake van.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.