AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Oud Man United-speler staat open voor Ajax-avontuur’

Timothy Fosu-Mensah ziet wel iets in een avontuur bij Ajax. Hier maakt het medium Ajax Showtime melding van. De verdediger moet vertrekken bij het Duitse Bayer Leverkusen. Trainer Xabi Alonso ziet het niet in hem zitten.

Sven Mislintat, directeur voetbalzaken van Ajax, gaf onlangs bij Voetbal International aan dat hij op zoek is naar een rechter centrale verdediger die in eerste instantie met Jurriën Timber kan concurreren maar hem bij diens vertrek ook kan opvolgen. Dat opent deuren voor Fosu-Mensah, die afkomstig is uit de jeugd van de Amsterdammers en al twee keer na zijn vertrek dicht bij een terugkeer was.

“Driemaal zou nu scheepsrecht kunnen zijn. Ajax blijft voor hem logischerwijs speciaal, al moet ik bekennen dat ze zich deze window nog niet officieel hebben gemeld. Een ander avontuur, bijvoorbeeld in het buitenland, valt gezien alle geïnteresseerde clubs niet uit te sluiten”, aldus een familielid van Fosu-Mensah tegen de fansite.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.