AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Edwin van der Sar van de IC af en laat van zich horen (FOTO)

Edwin van der Sar is van de intensive care af. Hij hoopt volgende week weer naar huis te kunnen gaan. Hij plaatste op Twitter een foto waarop te zien is dat hij aan de betere hand is.

Eind mei legde hij zijn taken neer als directeur van Ajax. Vlak daarna werd de oud-doelman in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Van der Sar moest lang op de Intensive Care-unit in Kroatië verblijven en werd medio juli naar Nederland teruggevlogen.

De oud-bestuurder verbleef enkele dagen op de IC-unit in Nederland, maar heeft die afdeling inmiddels verlaten. Van der Sar hoopt volgende week al richting huis te kunnen. Annemarie van der Sar, de vrouw van de voormalig voetballer, werd in 2009 eveneens getroffen door een hersenbloeding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.