AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Multifunctionele speler tekent voor drie jaar bij Ajax

Ajax heeft de talentvolle Lucas Jetten een contract laten ondertekenen. Hij is een 16-jarigde centrale verdediger die ook als linksback en controleur uit de voeten kan. Hij zette zijn krabbel onder een verbintenis voor drie seizoenen.

Hij staat te boek als een groot talent bij Ajax. De in Zuid-Afrika geboren Oranje-jeugdinternational blinkt regelmatig uit in de jeugd en heeft al meerdere lichtingen overgeslagen. Daardoor maakt hij nu al deel uit van Ajax O18. Jetten maakte zijn debuut in het betaald voetbal, met Jong Ajax of Ajax 1, nog niet.

De talentvolle linkspoot speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van Ajax, wat betekent dat hij al acht jaar rondloopt op De Toekomst. Nu is hij dus beloond met zijn allereerste contract. Klaas Jan Huntelaar, die tegenwoordig verantwoordelijk is voor de technische zaken bij Jong Ajax en de jeugdopleiding, is verantwoordelijk voor de deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.