AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dusan Tadic heeft er een transferoptie bij’

Dusan Tadic zal op korte termijn vertrekken bij Ajax. De twee partijen zijn in gesprek over het ontbinden van zijn contract. De vraag is nu waar de Servier volgend seizoen speelt.

Besiktas is al langere tijd voor de linkspoot op de markt en zou ook al met hem en zijn zaakwaarnemer gesproken hebben. Maar naar verluidt is er geduchte concurrentie, en wel van competitiegenoot Fenerbahçe. Die club haalde eerder deze week ook al Sebastian Szymanski binnen.

Het was al langer bekend dat Tadic ontevreden was over de manier waarop het bij Ajax eraan toeging. Waar de Serviër bij zijn komst in 2018 nog met topspelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech op het veld stond, zag hij het niveau van de selectie elk seizoen minder worden. Tadic eiste dan ook verandering.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.