AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax strijd met Valencia, RCD Mallorca en Olympiakos’

Ajax heeft interesse om de Spaanse spits Rafa Mir over te nemen van Sevilla. En de speler zelf zou niet onwelwillend staan tegenover een Amsterdams avontuur. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

Alleen moeten ze wel opboksen tegen een flinke concurrentie. Er is namelijk meer interesse voor hem. Valencia, RCD Mallorca en Olympiakos zouden eveneens hengelen naar zijn diensten. Daarbij komt dat Sevilla wantrouwend staat in een nieuwe deal met Ajax.

De vorige keer dat beide clubs zaken met elkaar deden, bracht de Ajax-leiding Sevilla in verlegenheid. Het zou Lucas Ocampos definitief overnemen, maar dat ging uiteindelijk niet door en dat zou men bij Sevilla nog niet zijn vergeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.