AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

VI: ‘Ajax en Dusan Tadic uit elkaar’

Het huwelijk tussen Ajax en Dusan Tadic is voorbij. Volgens het medium Voetbal International zal het contract van de Servische aanvoerder op korte termijn worden ontbonden.

Donderdag zaten de Ajax-aanvoerder en Milos Malenovic om tafel met technisch directeur Sven Mislintat. De inhoud van dat gesprek zou als ‘privé’ bestempeld zijn, maar die lijkt nu al op straat te liggen. De Serviër liet ook al de trainingen van woensdag en donderdag schieten.

Volgens het weekblad hebben bronnen rondom de aanwezigen aangegeven dat de gesprekken tussen Ajax en Tadic om contractontbinding ging. Naar verwachting zal dit op korte termijn gerealiseerd worden. De aanvaller kan vervolgens transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Het Turkse Besiktas werd eerder al gelinkt aan de komst van Tadic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.