AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Afwachtend Ajax, Amsterdammers willen gezonde huishouding’

Waar het bij PSV helemaal los lijkt te gaan op de transfermarkt is dit anders bij Ajax. De Amsterdammers haalde tot op heden alleen de transfervrij Branco van den Boomen binnen en betaalde 7,5 miljoen euro voor Benjamin Tahirovic.

Volgens journalist Sjoerd Mossou kan Ajax momenteel echter niet teveel financiële risico’s nemen. “Ajax gaat niet morgen failliet, maar de club wil een gezonde huishouding.

Als je doorgaat met het beleid van de laatste jaren en je haalt weer geen Champions League volgend jaar…dan is ook het eigen vermogen van Ajax niet oneindig. De laatste vijf jaar zijn de uitgaven enorm opgepompt. Gaat het twee seizoen minder, kan je het ook heel snel verliezen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.