AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Tadic mist opnieuw Ajax-training: ‘Ontevreden over het beleid’

Dusan Tadic trainde donderdag opnieuw niet mee met de selectie van Ajax. In plaats daarvan voerde hij een gesprek met zijn zaakwaarnemer en technisch directeur Sven Mislintat. De Servier is namelijk niet te spreken over het gevoerde beleid.

Hier maakt De Telegraaf melding van. Eerder werd al bekendgemaakt dat Tadic ontevreden zou zijn over de kwaliteit van de huidige selectie. Woensdag ontbrak hij eveneens op de training vanwege privéredenen. Volgens de Serviër moeten er snel topspelers bij. Ajax houdt echter de hand op de knip, aangezien er volgens Mislintat en financieel directeur Susan Lenderink de afgelopen jaar te veel geld is uitgegeven. Eerst moet het gat van 45 miljoen euro voor het mislopen van de Champions League gedicht worden.

Eerder speelde Tadic met spelers als Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Donny van de Beek, Antony, André Onana en Sébastien Haller bij Ajax, nu wordt hij omringd door ‘mindere spelers’. Een nieuw seizoen in Amsterdam ziet de middenvelder annex aanvaller dan ook niet zitten. Een andere reden is zijn klemmende advies om eerder met interim-coach John Heitinga door te gaan als hoofdtrainer bij Ajax. Mislintat zag dat echter niet zitten. Volgens Tadic was het afgelopen jaar één grote chaos bij Ajax en dat is het in zijn ogen nog steeds.

Volgens het medium wil Tadic niet op de directie wachten en staat hij steeds meer open voor een vertrek. De aanvoerder, die in 241 duels goed was voor 105 doelpunten en 112 assists, staat in de belangstelling van verschillende grote clubs in Europa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.