AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nieuwe mokerslag voor voormalig Ajax-uitblinker’

Hakim Ziyech komt aankomend seizoen niet voor in de plannen van Chelsea-manager Mauricio Pochettino. Hij heeft te horen gekregen te mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hier maakt het Engelse medium ‘The Miror’ melding van.

Hij leek eerder deze zomer al op weg naar het Saudische Al-Nassr, maar die transfer is afgeketst. Sindsdien is het relatief stil rond de international van Marokko. Volgens Britse media bestaat de kans dat de technisch begaafde middenvelder annex aanvaller deze zomer alsnog voor Saudi-Arabië kiest.

Duidelijk is dat Pochettino af wil van Ziyech. Volgens het Britse medium heeft hij net als Romelu Lukaku en Pierre-Emerick Aubameyang te horen gekregen dat hij zich niet meer hoeft te melden op het trainingsveld, maar werk moet maken van een definitief vertrek uit Londen.

Ziyech heeft nog een doorlopend contract bij Chelsea. Er bestaat natuurlijk de kans dat hij binnenkort alsnog neerstrijkt in Londen, maar dat geniet niet de voorkeur. De oud-Ajacied past na drie moeizame seizoenen niet meer in de toekomstplannen van de Premier League-club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.