AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet weer twee targets aan de neus voorbij gaan’

Het zit Ajax vooralsnog niet mee op de transfermarkt. Zo lijken ze nu weer naast de mandekkers Jeremiah St. Juste en Sepp van den Berg te gaan grijpen. Ze spelen respectievelijk voor Sporting Portugal en Liverpool, maar beide clubs willen niet verkopen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Jurriën Timber is hard op weg naar Arsenal en dus is technisch directeur Sven Mislintat hard op zoek naar vervangers. De namen van Van den Berg en St. Juste werden al genoemd, maar zijn volgens het AD niet haalbaar. Liverpool wil de 21-jarige verdediger alleen verhuren, terwijl St. Juste helemaal niet lijkt te vertrekken uit Portugal.

Mislintat kent St. Juste nog uit zijn tijd bij FSV Mainz en is erg gecharmeerd van de verdediger. De oud-speler van Feyenoord kan zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie uit de voeten. Mislintat wil het liefst twee vervangers van Timber in huis halen. Ajax lijkt de centrale verdediger voor veertig miljoen te verkopen aan de nummer twee van de Premier League en dus beschikt de technisch directeur in de jacht op vervangers over een volle portemonnee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.