AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-ster slaat opnieuw aanbieding af’

Hakim Ziyech wordt definitief geen ploeggenoot van Cristiano Ronaldo bij Al Nassr. De aanvaller van Chelsea heeft een nieuw aanbod van de club uit het Midden-Oosten afgeslagen. Hier maken verschillende Engelse media melding van.

Hij was op hard op weg naar Al Nassr, maar kwam niet door de medische keuring wegens knieproblemen. De deal leek geklapt, tot Al Nassr met nieuwe voorwaarden kwam. De Chelsea-speler zou bij een akkoord veertig procent van het door Al Nassr oorspronkelijk vastgestelde salaris mislopen, met de kans op het volledige jaarsalaris van vijftien miljoen euro als hij volledig fit blijft.

Die aanbieding heeft Ziyech afgeslagen. Geschreven wordt dat Al Ahli nog een poging kan doen om de middenvelder annex aanvaller over te nemen van Chelsea. Of Ziyech een stap naar Saudi-Arabië nog ziet zitten, is onduidelijk. Al Ahli contracteerde deze zomer al Chelsea-doelman en voormalig ploeggenoot van Ziyech, Édouard Mendy. Ook Roberto Firmino verdedigt komend seizoen de kleuren van Al Ahli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.