AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohamed Kudus lijkt bekerfinale te moeten missen’

Mohamed Kudus komt de komende weken niet in actie voor Ajax. In het bekerduel tegen Feyenoord heeft de Ghanees namelijk een hamstringblessure opgelopen. Ook de bekerfinale tegen PSV is onzeker te noemen.

Ajax won woensdagavond met 2-1 in De Kuip en plaatste zich daardoor voor de finale van de KNVB, maar over de wedstrijd ging het na afloop eigenlijk geen moment.

De aanleiding daarvoor was uiteraard het incident waarbij Davy Klaassen na ruim een uur spelen werd geraakt door een aansteker, gegooid vanuit het Feyenoord-publiek. Vlak daarvoor had Kudus noodgedwongen het veld moeten verlaten. Na een korte sprint schoot het erin bij de Ghanees, die niet verder kon en zich liet vervangen door Francisco Conceição.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.