AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Heitinga ook volgend seizoen trainer van Ajax’

De kans is aanwezig dat John Heitinga ook na de zomer aan het roer zal staan bij Ajax. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. De 39-jarige nam een paar maanden geleden het stokje over van de ontslagen Alfred Schreuder en wil weten waar hij aan toe is.

De ochtendkrant noemt twee redenen waarom Heitinga kans maakt op een vaste aanstelling als hoofdtrainer. ‘Heitinga wordt mede door zijn spelers geprezen als coach en bewees zichzelf in de halve finale van de KNVB-beker tegen Feyenoord (1-2) in De Kuip een goede dienst.’ Door de zege op Feyenoord maakt Ajax nog kans op eremetaal. Heitinga maakt er geen geheim van graag door te willen als keuzeheer.

Heitinga maakte onlangs wel duidelijk dat hij van Ajax verlangt dat er spoedig knopen worden doorgehakt. De Amsterdammers hebben Jan van Halst al voorgedragen in de raad van commissarissen en zijn naar verluidt dicht bij de aanstelling van Sven Mislintat als technisch directeur. De Telegraaf weet dat de Duitser een contract tot de zomer van 2026 kan tekenen bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.