AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet Sontje Hansen transfervrij verkassen naar de Premier League’

Het Engelse Burnley wil toeslaan voor Ajax-talent Sontje Hansen. Hier maakt het medium Football Insider melding van. Die club speelt momenteel staat momenteel bovenaan op het tweede niveau in Engeland en zal gaan promoveren naar de Premier League.

De twintigjarige aanvaller heeft een aflopend contract in Amsterdam en heeft daardoor de mogelijkheid om komende zomer transfervrij uit Amsterdam te vertrekken. Volgens het Engels medium is Burnley-manager Vincent Kompany al aan het kijken naar versterkingen voor volgend seizoen nu zijn ploeg afstevent op promotie naar de Premier League. Hansen moet komend seizoen meer scorend vermogen en creativiteit aan de ploeg van Kompany toevoegen.

De Belg is gecharmeerd van het twintigjarige Ajax-talent en wil graag dat het tot een transfer komt komende zomer. Het is niet de enige Nederlander die in beeld is bij Burnley. Ook RSC Anderlecht-doelman Bart Verbruggen zou in de belangstelling staan van Burnley. Kompany kent de doelman nog vanuit zijn periode als Anderlecht-manager.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.