AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mag Johnny graag, maar ik zie Schreuder terug’

Wesley Sneijder is kritisch op zijn vriend Johnny Heitinga bij Ajax. Hij ziet namelijk dezelfde patronen ontstaan als onder zijn voorganger Alfred Schreuder.

Hij voerde afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles (0-0) een aantal wijzigingen door. Zo speelde Youri Baas voor Owen Wijndal. “Wijndal is niet jouw aankoop en je hebt hem het hele seizoen zien falen. Dan snap ik wel dat je denkt: ik ga wat anders proberen”, zegt Wim Kieft bij Veronica Offside over het besluit van Heitinga om Wijndal te passeren.

Sneijder begrijpt maar weinig van de wijzigingen en snapt niet waarom Dusan Tadic, die als linksbuiten fungeerde, in het elftal mocht blijven staan. “Ik zou Tadic er héél snel uithalen”, aldus de voormalig middenvelder. “Er worden weer wissels gedaan… Ik mag Johnny heel graag, maar ik zie Schreuder weer terug. Dezelfde wissels worden doorgevoerd”, is Sneijder verbijsterd.

“Alles moet weer draaien om meneertje Tadic. Ik heb niets tegen Serviërs, ik heb genoeg Servische vrienden, maar het is genoeg geweest”, benadrukt Sneijder. “Als je oorzaken noemt waarom je geen prijzen wint, is dat er één.” Brian Brobbey stond tegen Go Ahead in de punt van de aanval. “Brobbey creëert tenminste kansen. Tadic creëert vandaag de dag helemaal niets.”

One thought on “‘Mag Johnny graag, maar ik zie Schreuder terug’

  1. GJ Kreijkes says:

    Sneijder moet gewoon zijn bek houden,kan zich beter met FC Utrecht bemoeien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.