AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frenkie de Jong mist morgen El Clasico

Morgen staat de returnwedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid op het programma in de strijd om de Copa del Rey. En de Catalanen zullen de klus moeten gaan klaren zonder sterspeler Frenkie de Jong. In de laatste training voorafgaand aan de halve finale ontbrak de Nederlandse middenvelder, inmiddels heeft de club bevestigd dat hij niet in de selectie is opgenomen.

De middenvelder liep in de vorige Clásico een dijbeenblessure op en moest de interlands met het Nederlands elftal overslaan. De hersteltijd van deze blessure is minstens drie weken en maandag leek het erop dat De Jong weer kon aansluiten bij de groep, maar niets is minder waar gebleken.

Buiten De Jong zijn ook Andreas Christensen, Ousmane Dembélé en Pedri geblesseerd. De verwachting van de Spaanse media is nu dat FC Barcelona met vier middenvelders gaat spelen. Franck Kessié in een wat meer controlerende rol naast Sergio Busquets, en Sergi Roberto en Gavi wat meer naar voren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.