AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Clarence Seedorf kreeg niet eens een antwoord van Ajax’

Clarence Seedorf zou bij Ajax een sollicitatie hebben gedaan om daar de nieuwe technisch directeur te worden. Hier maakt Ruud Gulit melding van in het programma ‘De Voetbalkantine’.

”Seedorf heeft gesolliciteerd voor die job, maar hij heeft niet eens antwoord gekregen van Ajax. Uiteraard weet je nog niet of iemand zal slagen als nieuwe TD, maar er komt wel iemand binnen. Kijk maar naar Maldini bij AC Milan. Het is echt een uithangbord voor je club”.

Vandaag werd al duidelijk dat Julian Ward is afgehaakt om de nieuwe technisch directeur van Ajax te worden. Daarvoor is de naam van de Duitser Sven Mislintat in de plaats gekomen. Hij staat nu op pole position om de nieuwe TD van Ajax te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.