AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft tweede of derde keus zo goed als binnen’

Ajax is zo goed als rond met een nieuwe technisch directeur. De Amsterdammers zullen op korte termijn de Duitser Sven Mislintat aanstellen voor deze functie. Hier maakt Sky Sports melding van.

Het Duitse medium stelt dat de onderhandelingen tussen Ajax en Mislintat in een afrondende fase bevonden. Er is nog niets getekend, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat beide partijen een akkoord bereiken. Daarmee lijkt eindelijk een opvolger gevonden voor Marc Overmars.

Overmars stapte begin vorig jaar op bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag. Sindsdien worden de technische taken op zich genomen door Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, maar zij hebben niet kunnen overtuigen. Vooral Hamstra lijkt daarvoor verantwoordelijk te worden gehouden. Voor Huntelaar lonkt een andere baan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.