AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag wil Liverpool-flop naar United halen’

Erik ten Hag de manager van Manchester United wil deze zomer uitpakken met de komst van Marko Grujic. Hij speelt momenteel in Portugal voor de topclub FC Porto.

De Portugese topclub betaalde afgelopen zomer negen miljoen euro om Grujic over te nemen van Liverpool. Dertig wedstrijden in het shirt van de Liga NOS-topper later zou Manchester United voor hem op de tribune zitten.

Grujic werd in 2016 door Liverpool overgenomen van Rode Ster Belgrado uit zijn thuisland Servië. Die stap bleek iets te groot voor het destijds grote talent. Na uitleenbeurten bij Cardiff en Hertha BSC kwam de middenvelder uiteindelijk bij FC Porto terecht.

De topclub huurde Grujic al een paar seizoenen van de Engelsen. Dit jaar namen ze de Servische middenvelder definitief over van Liverpool. Dat gaat de club geen windeieren leggen: de 26-jarige (verdedigende) middenvelder heeft nog een contract tot 2026 en zal Porto minimaal negen miljoen kunnen opleveren (geschatte marktwaarde op Transfermarkt.nl). Met een langlopend contact, kan die prijs alleen hoger uitvallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.