AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Bojan Krkic gaat per direct met voetbalpensioen

Bojan Krkic hang zijn voetbalschoenen per direct aan de wilgen. Dit kondigde hij aan tijdens een bezoekje aan zijn oude club FC Barcelona.

“Ik wil het einde van een tijdperk bekendmaken, van het profvoetbal, waarvoor ik me oneindig dankbaar voel. In mijn huidige situatie, twaalf jaar weg van huis, ben ik professioneel gezien voldaan. Ik voelde dat het tijd was om dicht bij mijn familie te zijn”, aldus Bojan in Camp Nou.

Bojan, die het meest recent speelde voor Vissel Kobe in Japan, dankt zijn oud-trainer Frank Rijkaard in het bijzonder. “De coach die mij het meest heeft getekend was Frank Rijkaard, niet alleen door mij te laten debuteren maar ook door mij te laten groeien.”

One thought on “Bojan Krkic gaat per direct met voetbalpensioen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.