AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

San Marco haalt uit naar Ajax-speler: ‘Heb je hem ooit slechter zien spelen?’

Marco van Basten heeft uitgehaald naar Calvin Bassey. De voormalige topvoetballer vond hem namelijk een ongekende slechte Klassieker spelen.

“Heb jij hem ooit zo slecht gezien dit seizoen?”, vraagt Van Basten in Rondo aan Rafael van der Vaart. “Dit kan toch niet? Hij doet er alles aan om de bal niet te hebben, hij speelt hem zo snel mogelijk af. Hij was helemaal de weg kwijt. Hij wist niet waar hij moest lopen en hij wist niet óf hij moest lopen.”

Van Basten benadrukt dat Bassey absoluut niet de enige falende Ajax-verdediger was. “Want Sánchez hoefde hem ook niet te hebben en Wijndal was ook weg. Timber is de enige die hem wil hebben. Op een gegeven moment ging Taylor hem halen, maar waar staat Ajax voor? Ajax staat voor voetbal van achteruit.”

Van der Vaart onderschrijft de visie van Van Basten. “Het is wel lekker als je trainer van Feyenoord bent en kunt zeggen: laat Bassey vrij. Een beetje achter hem aan lopen en dan geeft hij hem vanzelf aan ons. Dit was echt schandalig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.