AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘De slechtste rechtsback uit de Eredivisie loopt bij Ajax’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez is niet onder de indruk van Ajax-back Jorge Sanchez. Hij noemt hem zelfs één van de slechtste backs uit de Nederlandse Eredivisie. Hij kraakt het aankoopbeleid dan ook ten zeerste.

“Als je kijkt naar alle aankopen… Niemand voldoet. Zeker niet qua prijs”, zegt Perez bij ESPN over de transfers van Ajax, dat ruim 110 miljoen euro betaalde voor Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Brian Brobbey, Owen Wijndal, Ahmetcan Kaplan, Gerónimo Rulli, Francisco Conceição, Jorge Sánchez, Lucas Ocampos.

“Vijf miljoen voor Jorgé Sánchez, hè”, vervolgt de Deen. “Dat is één van de slechtste backs van de hele Eredivisie! Knap dat hij dan bij Ajax kan spelen, een club die de lat altijd zo hoog mogelijk legt. Die jongen snapt er echt helemaal niks van.”

Tot de Klassieker won Ajax alle Eredivisie-wedstrijden onder leiding van trainer John Heitinga. Perez: “Maar dat heeft iedereen toch wat zand in de ogen gestrooid. Elke keer als Ajax wordt gemeten, eerst tegen Union Berlin en nu tegen Feyenoord, lukt het niet. Daaruit blijkt dat het niet helemaal goed zit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.