AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Arne Slot zal niet rechtstreeks overstappen naar Ajax

Arne Slot zal in de komende tijd niet aan de slag gaan bij Ajax. De oefenmeester van Feyenoord heeft deze gevoelige overstap uitgesloten. In Amsterdam lijken ze in hem een goede kandidaat te zien om daar de vacature in te vullen.

Het NRC onthulde deze week dat Ajax vorig jaar een poging heeft ondernomen om Slot los te weken bij Feyenoord. VI-journalist Martijn Krabbendam kon dit niet bevestigen, maar een rechtstreekse overstap is volgens hem uitgesloten. “Er moet altijd een club tussen zitten, één of twee. Dan zou het kunnen”, stelt hij vast in Veronica Offside. “Hij heeft zelf gezegd dat hij het niet vindt passen om nu te doen.”

Voetbalanalist Wim Kieft kan zich daar prima in vinden. “Het kan niet. Dan heeft zo’n man geen leven meer. Dat moet je ook niet willen”, stelt hij met de Steven Berghuis-kwestie in het achterhoofd. Andy van der Meijde denkt op zijn beurt dat Slot andere clubs ambieert. “Hij doet het goed bij Feyenoord, dus hij zal de stap naar het buitenland willen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.