AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft opvolger van Overmars dan eindelijk binnen’

Ajax zou eindelijk een opvolger hebben gevonden voor de vertrokken Marc Overmars. De Amsterdammers zouden een akkoord hebben bereikt met Julian Ward (41) over een langdurig contract. Hier maakt het Engelse medium The Daily Mirror melding van. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij op 1 juli gaan beginnen aan zijn nieuwe baan.

Het Algemeen Dagblad maakte een paar dagen geleden al bekend: “Ajax en Ward zijn inmiddels aanbeland bij de contractonderhandelingen, verzekeren ingewijden. Aan de lange zoektocht naar een nieuwe voetbalbaas lijkt daarmee eindelijk een eind te komen bij Ajax. De clubleiding van Ajax voert ook nog gesprekken met het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, maar duidelijk is dat Ward op poleposition ligt om de komende weken te worden aangesteld in de hoofdstad.”

Nu zijn de beide partijen er dan ook daadwerkelijk uit, volgens The Daily Mirror in ieder geval. Eerder gooiden de Amsterdammers overigens een balletje op bij Michael Edwards, de voorganger van Ward op Anfield Road. Toen de één het stokje overdroeg aan de ander bij The Reds zei Edwards (die Ajax overigens nul op het rekest gaf): “Ik weet dat ik Liverpool niet in betere handen kan achterlaten. Julian heeft gedurende vele jaren een palet aan vaardigheden voor deze rol opgebouwd en ik wil vooral zijn uitstekende werk waar hij zes jaar geleden mee begon bij het opzetten van onze (ver)huurafdeling benadrukken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.