AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Taylor Booth (21) naar Amsterdam halen’

Zowel Ajax als PSV volgen de verrichtingen van Utrecht-middenvelder Taylor Booth (21) met grote interesse. Beide clubs zouden zijn management hebben laten weten hem een interessante speler te vinden. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Wel hebben ze te maken met een flinke concurrentie. Voetbal International meldde maandag dat Booth op verschillende lijstjes staat in Europa. De eerste clubs zouden zich al in de Domstad hebben gemeld, waarvan eentje op dit moment zelfs nog in de Champions League actief is. Onder meer clubs uit Engeland, Spanje en België zouden in de race zijn. Bovendien verlangt Utrecht een recordbedrag van meer dan 8,5 miljoen euro.

Het verblijf van Booth bij FC Utrecht lijkt steeds meer tot één seizoen beperkt te blijven. De Domstedelingen namen hem afgelopen zomer transfervrij over van Bayern München. In achttien Eredivisie-duels was de Amerikaanse jeugdinternational, die voor de komende interlandperiode is opgenomen in de voorselectie van het A-team, goed voor twee goals en drie assists. Zijn contract in de Galgenwaard loopt tot medio 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.