AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Alex ferguson komt met advies voor Erik ten Hag’

Sir Alex Ferguson is onder de indruk van het werk van manager Erik ten Hag bij Manchester United. Alleen maakt hij zich wel wat zorgen. De ploeg zou namelijk te afhankelijk zijn van de goalscorende Marcus Rashford.

“Hij is een fantastische speler”, aldus Ferguson over Rashford tegenover Sky Sports. “Zijn afwerking is altijd goed en hij houdt zijn schoten doorgaans laag (zie kaartje), wat erg belangrijk is voor een spits. Hij verkeert in een geweldige vorm. Helaas voor ons is hij de belangrijkste bron van doelpunten. We zouden nog zo iemand kunnen gebruiken, maar hij doet het.”

Ferguson is onder de indruk van de prestaties die Erik ten Hag neerzet bij United. “United leeft voor succes en hij is de goede weg ingeslagen. Zijn aankopen zijn echt goed geweest en ik denk dat hij daar een belangrijke rol in heeft gespeeld. Hij heeft een club, die erg groot is, in zijn greep. Je komt naar United en probeert een goede start te maken. Nou, dat is gelukt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.