AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ruud Gullit ergert zich aan de houding van Ajax’

Ajax werd midweeks in de Europa League uitgeschakeld door het Duitse Union Berlin. Voormalig stervoetballer Ruud Gullit heeft zich zitten ergeren over de houding van de Amsterdammers na de wedstrijd. In zijn ogen was meer nederigheid op zijn plaats geweest.

In het programma ‘Voetbal Café’ van Ziggo laat hij zich hierover uit. “Ik zag Van der Vaart (Rafael, red.) zeggen: ‘Als ik Union Berlin zo zie, dan kan Ajax gewoon winnen’. Vandaag ook weer Talyor (Kenneth, red.) in de krant: ‘Als wij zondag gewoon weer van Vitesse winnen, dan is het allemaal weer oké’. Dan denk ik bij mezelf, waar haal je dit nou vandaan?”

Gullit vervolgt: “Union Berlin speelde gelijk tegen Bayern München, heeft gewonnen van Borussia Dortmund en van RB Leipzig, dan kan je toch wel wat? Een beetje nederigheid mag toch wel?” Als Gullit trainer zou zijn van een van de komende Ajax-opponenten, weet hij wel hoe hij zijn spelers zou motiveren. “Dan zou ik de uitspraak van Taylor in de kleedkamer hangen en zeggen: Oh, wij zijn gewoon. Dus jullie winnen makkelijk van ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.