AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mo Ihattaren traint mee met het tweede elftal’

Mohamed Ihattaren lijkt weer bezig te zijn aan een comeback als voetballer. Hij is momenteel bij zijn werkgever Juventus en zou daar meetrainen met het tweede elftal. Volgens het Algemeen Dagblad zou de club nog wel in haar maag zitten met de creatieveling.

Dinsdag verscheen een gelikt filmpje op zijn Instagram-account, waarin hij krachtoefeningen deed en liet blijken te willen terugkeren. “Wat ons definieert, is hoe we opstaan na een tegenslag”, schreef Ihattaren daarbij.

Juventus was onaangenaam verrast door het nieuws dat Ihattaren in Nederland was gearresteerd na een aangifte van zijn (ex-)vriendin, influencer Yasmine Driouech. Zij deed aangifte van mishandeling, maar zwakte haar verhaal af in een tweede verklaring. Juventus bekijkt of dat nieuwste incident reden is voor ontslag.

“Italiaanse sportjournalisten weten te vertellen dat de club met hem in de maag zit”, aldus het Algemeen Dagblad. “Probleem is dat Ihattaren nog tot 2025 onder contract staat.” Ihattaren plaatste woensdagochtend ondertussen opnieuw een foto vanuit het krachthonk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.