AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag heeft etentje met Alex Ferguson

Erik ten Hag heeft gisteren een etentje gehad met Alex Ferguson. Dit gebeurde in een restaurant vlakbij Manchester. Sinds deze zomer maakt Ten Hag furore bij Manchester United. En voormalig manager Alex Ferguson is zwaar onder de indruk van de Tukker.

Het was nog onduidelijk of Harry Maguire en Antony fit genoeg zouden zijn voor de kraker tegen Barcelona. Ten Hag liet woensdagmiddag op de persconferente weten dat beide spelers weer beschikbaar zijn. Datzelfde geldt niet voor Anthony Martial. Hij traint weer mee, maar kan donderdag nog niet spelen.

De manager ging ook in op de foto van hem en Ferguson. De twee werden dinsdag samen gespot in een restaurant, waar de 81-jarige Schot hem van het nodige advies voorzag. “Dat is gigantisch. Ik hou ervan om met mensen te praten die veel kennis en ervaring hebben. Hij vindt het belangrijk dat het goed met ons gaat. Je voelt dat United zijn club is. Hij voelt zich betrokken, ik heb ervan genoten en kijk uit naar de volgende keer”, aldus Ten Hag, onder toeziend oog van Robin van Persie, die een kijkje kwam nemen bij zijn oude club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.