AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Opnieuw vrijwel kansloze situatie voor Daley Blind’

Afgelopen winter verruilde Daley Blind Ajax voor een avontuur bij Bayern Munchen. Alleen aan veel speelminuten komt de routinier niet. Analist en voormalig topvoetballer Wesley Sneijder heeft ook niet het idee dat dit snel zal gaan veranderen.

Voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Bayern München sprak Sneijder zich uit over de situatie van Blind. Bij RTL7 sprak de oud-international klare taal: “Dat wordt een vrijwel kansloze situatie voor hem voor de linksbackpositie. Maar wij weten niet waarvoor hij is gehaald door Bayern.”

“Misschien heeft die trainer (Julian Nagelsmann, red.) wel ideeën met hem als een van de controleurs voor de verdediging. Als een soort verlengstuk in de opbouw”, vervolgt Sneijder. “Dat kan hij natuurlijk wel. We weten alleen dat het kwetsbaar wordt met hem achterin. Maar ik hoop wel voor hem dat hij weer minuten gaat maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.