AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Politie laat Mohamed Ihattaren weer vrij’

Mohamed Ihattaren is weer op vrije voeten. De speler van Juventus werd gisteren door de politie opgepakt vanwege een conflict in de relationele sfeer. Hij blijft nog wel verdachte.

De politie liet in ieder geval weten dat de 21-jarige aangehouden man uit Utrecht weer is vrijgelaten. Volgens bronnen ging het daarbij om Ihattaren, werd hij opgepakt en zou zijn huis in Vleuten zijn doorzocht. Ondanks dat zijn ex-vriendin de aanklacht in zou willen trekken, blijft hij dus verdachte in de zaak.

Voor Ihattaren zou het niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met justitie. Eerder zou hij goede contacten hebben gehad met leden van de mocro maffia. Meerdere criminelen uit die groep zouden zijn gezien in zijn auto en zouden met het voertuig naar de rechtszaak rond de groep zijn gereden. Een reactie van Ihattaren zelf over het voorval met zijn ex is er nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.