AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Servische club aast op handtekening van Dusan Tadic’

Dusan Tadic lijkt zijn loopbaan te willen afsluiten bij Ajax maar de voorzitter van het Servische FK Vojvodina hoopt hier een stokje voor te steken. Hij zou hem namelijk dolgraag willen terughalen naar de club waar het allemaal voor hem begon.

Voorzitter Dragoljub Zbiljic laat aan Tuttomercatoweb weten: “Hij is te vroeg vertrokken om hier sporen na te laten, dus misschien wil hij aan het einde van zijn carrière ons helpen om weer landskampioen te worden. We willen hem graag met open armen ontvangen.”

Volgens Zbiljic is ook een eventuele rol in het management van de Servische club bespreekbaar. “Wat ons betreft is alles mogelijk. We hebben het wel over de aanvoerder van Servië en Ajax”, aldus de president van Vojvodina, een club uit Novi Sad.

Tadic begon zijn voetballoopbaan bij FK Vojvodina. Via FC Groningen, FC Twente en Southampton streek hij in 2018 neer bij Ajax. In Amsterdam heeft hij de afspraak gemaakt dat hij na zijn voetbalcarrière een andere rol krijgt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.