AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Alfred Schreuder in gesprek met club uit de Premier League’

Een opvallend nieuwtje vandaag vanuit de Premier League. Leeds United zou namelijk overwegen om Alfred Schreuder aan te stellen als nieuwe manager. Hier maakt het Engelse medium The Telegraph melding van.

Hij zit vanmiddag op de tribune op Elland Road, waar Leeds het opneemt tegen Manchester United. De vijftigjarige trainer zou serieus in beeld zijn om bij The Whites aan de slag te gaan. Vorige week ontsloeg Leeds Jesse Marsch wegens teleurstellende resultaten. Leeds staat op de zestiende plaats in de Premier League, één punt boven de streep.

Het is nog verre van een uitgemaakte zaak dat Schreuder de opvolger van Marsch wordt. Leeds heeft meerdere lijntjes uitstaan. Onder meer de naam van Steven Gerrard valt op Elland Road. Arne Slot was ook in beeld om bij Leeds aan de slag te gaan. De Engelse club meldde zich officieel bij Feyenoord, maar Slot heeft bevestigd in Rotterdam-Zuid te blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.