AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech is witheet op zijn werkgever Chelsea’

Hakim Ziyech is furieus vanwege het feit dat zijn transfer naar Paris Saint-Germain niet is door gegaan. Volgens het medium Sky Sports zou het de schuld zijn van Chelsea dat haar papierwerk niet op orde zou hebben gehad.

Chelsea was bijzonder actief op de transfermarkt en legde liefst acht nieuwe spelers vast. Op de valreep werd Jorginho nog verkocht aan Arsenal, maar de transfer van Ziyech had meer voeten in de aarde. The Blues stuurden in eerste instantie de verkeerde formulieren naar Frankrijk. Bij de tweede en derde poging ging het wel om de juiste formulieren, maar ontbraken de handtekeningen. Pas de vierde keer deed Chelsea het goed, maar toen was de transferdeadline verstreken.

PSG probeerde een transfer alsnog af te dwingen via de juridische commissie van de Franse voetbalbond, maar die was ongevoelig voor de opeenstapeling van fouten op Stamford Bridge. Ziyech staat daardoor in ieder geval tot komende zomer onder contract bij Chelsea, waar de concurrentie ondertussen toenam door de komst van spelers als João Felix, Mykhaylo Mudryk en Noni Madueke.

Sky weet dat de ex-Ajacied ‘witheet’ is. Hij kan niet geloven dat het mis is gegaan. Hij was al in Parijs en legde met succes de medische keuring af. Tot in de late uurtjes verbleef hij op de PSG-burelen in afwachting van groen licht. Ziyech stuurde zelfs nog een bericht naar Chelsea-eigenaar Todd Boehly, waarin hij ‘smeekte’ om de deal rond te maken. Ook besloot hij zelf mee te betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.