AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-target wijst transfer naar Amsterdam resoluut af

Ajax zou zich graag willen versterken met de Argentijnse mandekker Leonardo Balerdi, maar de speler zelf voelt niets voor een overstap. Hij wil gewoon het seizoen afmaken bij zijn club Olympique Marseille. Hij heeft hier zelf op een persconferentie duidelijkheid over gegeven.

“Ik heb inderdaad wel contact gehad met Ajax”, begint Balerdi. “Ik bedank Ajax dan ook voor het aanbod, maar ik wil heel graag hier blijven. Ajax is een echte topclub, maar Olympique Marseille is dat ook. Het zou respectloos zijn tegenover mijn teamgenoten om de club deze winter nog te verlaten”, aldus de Argentijn.

De afgelopen maanden deed Ajax naar verluidt meerdere pogingen om Balerdi te verleiden tot een overstap. De Amsterdammers zijn hard op zoek naar verdedigende versterkingen, aangezien Calvin Bassey en Owen Wijndal nog niet aan de verwachtingen voldoen en Daley Blind onlangs op transfervrije basis vertrok naar Bayern München.

Ajax zou tussen de vijftien en de twintig miljoen euro geboden hebben voor de Argentijn, die bij Marseille als linker centrale verdediger uit de voeten komt. Hoewel de positie van Marseille over een mogelijke transfer onbekend is, heeft de Balerdi zelf dus een transfer afgeblazen. Dit seizoen was de verdediger goed voor negentien wedstrijden voor Les Olympiens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.